Facebook najzad uvodi „Dislike“ dugme?


Facebook mreža trenutno na malom broju odabranih naloga testira jednu verziju „Dislike“ dugmeta. Ono neće biti „Dislike“, kao suprotnost „Like“ dugmetu, više će ličiti na Reddit-ovo „Downvote“ dugme, odnosno za izražavanje neslaganja sa nekom objavom ili komentarom.

Sajt DigitalSpy navodi da Facebook okleva sa uvođenjem pravog „Dislike“ dugmeta, kako ni bi narušio prijateljske odnose među korisnicima, posebno prijateljima, ali razmišlja o načinima kojima bi ljudima dao do znanja da postoji neslaganje sa određenim člankom ili javno okačenim komentarom, kako bi se takav sadržaj označio kao lažan, uvredljiv ili obmanjujuć. Veći broj negativnih ocena doveo bi do brže reakcije Facebook tima, koji treba da istraži i eventualno ukine status ili komentar.
Facebook je 2015. godine već odbio da ubaci „Dislike“ dugme na zahtev mnogih korisnika i umesto toga je predstavio Emocije, nov način reakcije na sadržaj, a u okviru te opcije nalazio se i „tužić“ i uplakani smajli. Tad je Mark Cukerberg izjavio da bi uvođenje „Dislike“ dugmeta unelo razdor među korisnike mreže i da ne žele da podstiču negativnost među svojim korisnicima.Šešelj poručuje: Srbija ima veliki dug prema generalu Draži Mihajloviću - most nazvati po njemu!


APSOLUTNI HIT! U muzeju voštanih figura, replika Bijonse izazvala PODSMEHE - jel ovo uopšte ona?(FOTO)


ŠTAAA?! Naduvana baka iz "Rana" je MAJKA jednog od NAJVEĆIH SRPSKIH GLUMACA! I on igra u ISTOM FILMU!

Comments